Autoschade

Schade, daar zit u natuurlijk niet op te wachten! Als het dan toch zover komt, bent u het beste af bij Autobedrijf Schepens. Samen met een professioneel schadeherstelbedrijf wordt gezorgd voor vakkundig herstel, mét originele fabrieksonderdelen. Kom gerust met uw auto langs bij Autobedrijf Schepens aan het Rondven 15 in Maarheeze of neem telefonisch contact op via (0495) 593345. Voordat u het weet bent u weer goed op weg.

Heeft u ruitschade?
Autobedrijf Schepens herstelt de schade snel en zorgvuldig, en vaak zelfs gratis!  Als de gehele ruit moet worden vervangen, blijft u verzekerd van een veilige auto waarop de geldende fabrieksgaranties 100% van kracht blijven. Autobedrijf Schepens herstelt ruitschade bij auto’s van ieder merk. Wij werken samen met een ruitspecialist die de ruit in onze werkplaats komt vervangen. Ook de afhandeling met de verzekering wordt voor u geregeld!

Klein deukje zonder lakschade?

Ook hiervoor kunt u terecht bij Autobedrijf Schepens. Wij werken samen met een specialist die kan uitdeuken zonder te spuiten. Heeft u dus een klein deukje zonder lakschade, kom gerust eens aangereden en wij zorgen voor een oplossing.