Over Autobedrijf Schepens

Autobedrijf Schepens draait alweer een tijdje mee in de autowereld. Vanaf 2005 zijn we in de avonduren begonnen, naast onze dagelijkse werkzaamheden.

Autobedrijf Schepens draait alweer een tijdje mee in de autowereld. Vanaf 2005 zijn we in de avonduren begonnen, naast onze dagelijkse werkzaamheden.

Dit werd al snel een succes. In 2007 konden we garage Verbruggen uit Maarheeze overnemen. De eerste jaren hebben we samen met Bert Verbruggen de garage gerund, om zo de klanten te laten “wennen” aan een nieuwe eigenaar. Even later gaf Bert aan, liever van zijn welverdiende pensioen te gaan genieten.

De keuze van overname bleek een gouden zet en al snel groeide onze klantenkring. Hierdoor kwamen er plannen voor nieuwbouw. Eind 2011 waren alle papieren en vergunningen gereed, zodat de bouw gestart kon worden. We hadden een stuk bouwgrond gekocht naast ons voormalige pand. Fijn voor de klant, die ons zo weer makkelijk kon vinden. Terwijl de werkzaamheden in het oude pand doorgingen, konden we zo ook de vooruitgang in de nieuwbouw goed volgen. In Maart 2012 is de start van de bouw begonnen, en medio Augustus was de nieuwbouw gereed. 

Nieuw bedrijfspand

Vanaf augustus 2012 draaien wij volop in ons nieuwe bedrijfspand. Ook hebben wij qua gereedschap en uitlees-computers alles up to date, waardoor we uw auto van perfect onderhoud kunnen voorzien.

Eind 2013 hebben wij onze werkzaamheden uitgebreid met een uitlijn systeem voor auto’s en lichte bedrijfswagens. Ook hiervoor bent u nu bij ons aan het juiste adres!

Vanaf 1 september 2015 is ons team versterkt met Rob Wilmsen. Hij is 1e autotechnicus en daarbij technisch specialist. Vanaf nu zullen we ons ook meer gaan richten op de verkoop van auto’s en zullen we altijd interessante personenauto’s en lichte bedrijfswagens op voorraad hebben. Kijk bij occasions voor onze actuele voorraad. Mocht de ideale auto er niet tussen staan, dan gaan wij er naar op zoek!

 

Nieuwe showroom

Medio 2017 hebben we een nieuwe showroom gebouwd waar onze occasions schoon en droog binnen kunnen staan.
Kom eens vrijblijvend kijken, de koffie staat klaar.

Vanaf 1 september 2020 is Bart van Happen bij ons werkzaam. Hij is 1e monteur, technisch specialist en APK keurmeester. Ook bij hem kunt u terecht voor al  uw vragen.

 

Graag tot ziens bij Autobedrijf Schepens!

Team Autobedrijf Schepens.